122875

Heeft u een vraag over producten die in deze categorie vallen? Stel hier uw vraag aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Afwasmachine

Zoeken resetten

 • Hoe kan ik zelf de ribbelslang (4812530288388) vervangen. onderdeel heb ik al gekocht. Betreft Bauknecht WAD 6950 NL. Is er een NL gedetailleerde handleiding te downloden.
  Gesteld op 20-4-2023 om 13:09

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • afvalwater wordt door de waterpomp niet weggepompt! bij afkoppeling van de afloopslang aan de afwasbak en met slanguitgang 10cm van de grond werkt de pomp.Vermoedelijk heeft de pomp geen kracht genoeg om het afvalwater ommhoog te steken naar aankoppeling wasbak. Gesteld op 3-3-2015 om 11:13

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • mogelijk is de slang verstopt. dat zou ik eerst even controleren...of is de machine al weg? (de vraag is van 3/2015) Geantwoord op 28-3-2016 om 15:25

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Afwasmachine handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info