• Goedemiddag. We hebben sinds kort een smart tv. Helaas krijgen we internet niet geïnstalleerd. Na veel uitproberen, kwamen we uit bij instellen van de "internetfrequentie". Geen idee wat. Ziggo gebeld (tv-abonnement). Konden ons niet helpen, want internetabonnement niet via hen.
    KPN gebeld (internetprovider). "Geen frequentie nodig". Maar je móet iets invullen. Dan konden ze me niet helpen. Zoek maar op Google.
    Leuke klantenservice!
    Sorry voor het lange verhaal.
    Kan iemand me helpen?
    Alvast bedankt.

    Gesteld op 18-11-2021 om 16:05 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Als je de smart tv op internet wilt aansluiten is alleen een kabel vanaf tv naar je modem nodig. Dat heeft niets met ziggo te maken. Je laat de Humax gewoon zoals hij was namelijk. Mvg Aad Korver Graag lees ik of het lukt. Eventueel kan je ook een wifi dongle in de tv doen , maar een kabel is aan te raden Geantwoord op 18-11-2021 om 16:09

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Bedankt voor uw snelle reactie, meneer Korver.
      De internetkabel zit in het Humaxkastje, net zoals de kabel van de tv-antenne. Maakt dat iets uit?
      Het kastje is via de hdmi-kabel verbonden met de tv. Geantwoord op 18-11-2021 om 18:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Graag gedaan en ja dat maakt zeker iets uit want het humax kastje gebruikt de internetkabel alleen voor bv uitzending gemsit en zo. U moet echt een aparte internetkabel naar de smart TV brengen dan werkt dit. . Als u het smart deel ( internet zols de apps etc )van uw tv wilt gebruiken dan gaat dit buiten de humax om namelijk .Uw smart tv zal via android prima werken. natuurlijk moet u dan op uw tv naar de juiste inganggaan , Net als u nu via de humax waarschijlijk via de ingang HDMI 1 van uw tv kijkt. mvg Aad Geantwoord op 18-11-2021 om 19:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Alweer bedankt meneer Korver.
      Dan nog een paar domme vragen: moet de antennekabel dan ook in de tv, of maakt dat niet uit? En welke ingang moet ik dan gebruiken? Geantwoord op 18-11-2021 om 21:56

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info