• Ik heb 2 humax IHDR-5200C apparaten. Kan ik deze beide aan 1 tv koppelen , hoor bijzonder graag van u

    Gesteld op 24-9-2021 om 12:37 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Goedemiddag, Ik heb dit zelf ook , maar daar is wel het één en ander voor nodig. Om te beginnen moeten ze beiden een eigen antennekabel vanuit het punt waar uw signaal binnekomt hebben. Ten tweede is het wel zo handig om te zorgen dat voor elke Humax de code van Afstandsbediening anders is natuurlijk. En ze dan ook beiden met een eigen HDMI kabel aan uw tv aansluien. U kunt dan via het ingangssygnaal van uw tv kiezen voor bv HDMI 1 of HDMI 2. Sukses gewenst.mvg Aad
      Geantwoord op 24-9-2021 om 12:57

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • bijzonder bedankt voor uw reactie. Maar als ik de ene programmeer om op te nemen zet ik de ander uit.. Na programmering van de een zet ik die uit en programmeer dan de ander . Da deze handeling zet ik ze beide aan. Althans dat is mijn amateuristische gedachten gang of heb ik het mis? Geantwoord op 24-9-2021 om 13:25

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dan moet u ze wel met de knop achterop aan of uitschakelen. En ze niet op standby zetten, want normaal gesproken zullen ze beiden op de afstandsbediening reageren.. Maar dat kunt u simpel zelf even testen. Mvg Aad
      Geantwoord op 24-9-2021 om 13:29

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info