• Hallo,ik heb twee humax in gebruik.Is het mogelijk de afstandbedieningen apart in te stellen voor iederrapparaat apart?

  Gesteld op 14-5-2020 om 13:51 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
  • Ikzelf heb ook 2 Humaxen. In beide exemplaren leg ik een plaatje in het frontdeksel ter hoogte van het gevoelige oog. Het deksel van het exemplaar waarmee ik werk zet ik open opdat dit stuursignalen kan ontvangen en het andere gaat dicht zodat deze Humax "blind" is.
   Ik heb op deze manier nooit problemen gehad. Succes, Ben Peeters. Geantwoord op 14-5-2020 om 17:23

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Ik kreeg nog een tip,Richt de afstandbediening op de humax (korte afstand) druk gelijktijdig (5sec.)op de nul en de ok toets.Vervolgens kun je dan van 1 tot 6 instellen. Geantwoord op 14-5-2020 om 18:03

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
  • Het zal al voor elkaar zijn, maar als je de tip uitvoert, zorg dan wel dat de andere Humax niet kan reageren.

   Ondersteuning Humax Geantwoord op 21-5-2020 om 00:01

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info