• Ik heb een Humax i-HDR 5200C en wil de complete harde schijf kopiëren op een externe harde schijf. Ik heb een Intenso van 2 TB: Kan dit en hoe gaat dit in zijn werk? Bovendien begrijp ik dat dit apparaat niet meer gemaakt wordt, dus is het verstandig een ander apparaat aan te schaffen ( bij Ziggo) en zo ja welke?

  Gesteld op 10-6-2019 om 20:11 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
  • Dag

   dit eerst maar even. Als de Humax je goed bevalt, kijk dan eens op marktplaats voor een 2e exemplaar. Daar vind je ze vaak voor zo'n 50 euro. Anders verval je bij Ziggo, mits in oud Ziggo gebied wondend, in een Humax 5300c, die k je zelf niet zou aanraden als je nu een 5200c hebt, de XL, voorheen Horizon, of wellicht straks de Next, maar dan moet ook het abonnement worden aangepast.


   Over het kopiëren naar de harde schijf heb ik op de Ziggo Community een topic aangemaakt. Kijk dus hier eens: Klik op deze LINK

   Willem
   Ondersteuning Humax/Quantis electronics
   Geantwoord op 10-6-2019 om 20:25

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Werkt deze niet meer naar behoren en is dat de reden dat u de schijf wilt kopiëren? Zelf heb ik hier nu 3 5200C staan en dat is puur omdat ze niet meer geleverd worden en ze wel links en rechts te koop zijn, gebruikt, maar meest gewoon prima werkend. Geantwoord op 10-6-2019 om 20:27

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info