• Hallo Willem
    Als ik op Humax IHDR Kijk op RTL 7 en wil Darten kijken dan zie ik geen ondertiteling terwijl dat op de tv bij Rtl 7 ANALOOG wel zo is
    wat kan ik hier instellen (veranderen)
    groet Jan

    Gesteld op 26-11-2017 om 18:12 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag Jan,

      Dan gaat er elders iets mis. Wellicht kun je gebruik maken van Teletekst pagina 888 of kiezen voor ondertiteling via doven en slechthorenden, maar dat zou niet nodig moeten zijn.

      Wellicht is het dus ook raadzaam dit even te melden/aan te geven bij je provider. Als dit Ziggo is kan ik je melden dat het de laatste tijd vaker misgaat met de ondertiteling.

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 26-11-2017 om 19:13

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Willem na enig speurwerk ben ik er achter gekomen dat per vergissing rechts onder op de afstandsbediening het knopje WIDE verkeerd ingesteld stond
      bedankt voor de snelle reactie
      groet jan Geantwoord op 27-11-2017 om 10:10

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Jan,

      De toets 'Wide' kan het niet zijn geweest, qant dat is voor het schakelen tussen beeldformaten. Nu kan het wel zo zijn dat daardoor, bij de stand 'Zoom' de ondertitels wegvallen, maar dan ziet het beeld er ook niet al te fraai uit. Ik denk dus dat dat heeft gespeeld... Kan kloppen denk ik...

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 27-11-2017 om 17:12

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Dag Ben,

      Hoezo het meest logisch? Je zou dan n.l. verwachten dat je dit fenomeen bij andere zenders ook ziet. Daarnaast vat het nogal op, dus in eerste instantie heb ik het niet gelinkt aan de beeldinstelling. En zeker nu het nogal eens mis gaat met ondertitels dacht ik daar in eerste instantie aan.

      Ik vind het dus niet zo logisch, maar ben natuurlijk wel blij dat het opgelost is.

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 28-11-2017 om 18:55

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info