• Als ik op de mediaknop op de afstandbediening druk verschijnt ziggo betaal tv terwijl hier alle dnla apparaten zouden moeten verschijnen hoe kanik dit oplossen? Onder tv portal komt het zelfde ziggo scherm

    Gesteld op 8-6-2016 om 10:57 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag,

      bij de laatste updates is er inderdaad iets veranderd, maar jij werkt via het menu, en dat moet je dus eigenlijk niet meer doen. Je kan gewoon de Media toets indrukken en dan gebruik maken van de kleurtoetsen, b.v. geel en blauw, en de opt+ toets.

      Druk je eerst op de Media toets, en dan op de gele toets, zie je Video, Muziek en Foto's. Met de blauwe kies je dus netwerk en opslagapparaten, maar als je de kleurtoetsen gebruikt, zie je vanzelf de optie.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 8-6-2016 om 17:44

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Mijn hartelijke dank Willem het werkt zoals je het uitlegt , weet je misschien ook nog hoe je de kodi mediaspeler visual maakt , hij wordt wel herkend in het netwerk maar ik krijg hem niet aan de praat.Voor screamen bedoel ik.

      Groeten Hans Gijsen Geantwoord op 8-6-2016 om 19:06

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Dag Hans

      graag gedaan. Je moet dit inderdaad maar even weten. De Tv portal toets was destijds b.v. voor ITV, en later werd dat de rode toets. Maar nu werkt de Tv portal toets ook weer, alleen kun je daarmee Tv portal dan weer niet verlaten. Dan moet je de rode toets gebruiken. Niet echt logisch allemaal, maar als je de laatste updates niet zou laden, kun je geen gebruik meer maken van ITV/VOD (kabel van Ziggo, Internet mag van een andere provider zijn).

      Ik weet niet wat je precies wilt met de mediaspeler, maar doorgaans kun je een mediaspeler het best separaat gebruiken. De Humax is n.l. niet overal voor geschikt en is dan ook geen mediaspeler, maar een PVR met enkele media opties.

      Je kan wel de decoder opnemen in je netwerk, en onder het kader alwaar je een vraag kan stellen, zie je nog een kader, waarin je een zoekwoord kan invullen en als je vervolgens op zoeken klikt, zie je een aantal vragen en antwoorden m.b.t. dat onderwerp. Ik moet dat alleen weer eens opschonen...

      Maar zo kun je b.v. 'FTP' 'Filezilla' 'Filezilla Client' etc intoetsen en dan zie je precies hoe de decoder op te nemen in je netwerk en dan kun je dus van meer opties gebruik maken. Je vind dan tevens de linken naar het werken met Filezilla, welke je nodig hebt, en de handleiding daarvan, welke ik ook op deze site heb geplaatst.

      Ik raad je wel aan de decoder bedraad op het netwerk aan te sluiten, indien je situatie dat toelaat. Hoe de decoder in je netwerk op te nemen vind je hier: Klik op deze LINK

      Ik hoop dat je hier wat mee kan, maar zoals gezegd is het streamen wel beperkt en zijn de ondersteunde bestanden dat ook. Wil je weten welke bestanden de Humax ondersteund, vul dan in de zoekoptie 'ondersteunde bestanden' in en klik op zoeken.

      Mvg. Willem Geantwoord op 8-6-2016 om 19:42

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Dag Hans,

      als je de zoekfunctie gebruikt, blijf je gewoon op dit forum, en hier is eigenlijk alles al wel genoemd. Er komen uiteraard nog weleens nieuwe dingen langs, maar er is hier dus al zeer veel besproken. Mocht er iets zijn, wat niet bekend is, laat het dan maar weten. Ik kijk dan wel even of ik het hier, of bij mijn gegevens kan vinden. Tevens heb ik regelmatig contact met Humax, daar ik daar ondersteuning voor verleen.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 8-6-2016 om 20:26

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info