• Hallo Willem,

    Na de update maakte mijn humax 5200 rare geluiden.
    Nu na het herstel naar de fabrieksinstellingen is dit nu verholpen.
    Mijn dank voor je advies.
    Mijn vraag staat even los van de humax. Mijn lcd led tv (samsung ue40es7000) heb ik ook geupdated. Is het wijsheid om ook de tv een fabrieksherstel te laten doen (nadeel mij beeldinstellingen zullen opnieuw moeten worden ingesteld) ?

    m.v.g.
    Bert



    Gesteld op 7-4-2016 om 12:12 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag Bert,

      bijgeluiden zou de Humax niet mogen gaan maken, maar ik zie het wel vaker langskomen. Er gaat dan toch wat mis in de aansturing en soms kun je dan de schijf horen. Doorgaans raad men dan ook een fabrieksherstel aan na een update, maar ik moet toegeven dat ik dat ook niet altijd meteen doe. Maar doorgaans voer ik dat later alsnog uit, of ik doe het als ik merk dat er iets is veranderd in de werking of als er fouten ontstaan. Dat laatste was dus ook het geval en dat komt dus vaker voor.

      Als je Tv na de updates geen vreemde verschijnselen vertoond en gewoon goed zijn werk doet, is een fabrieksherstel doorgaans niet nodig. Het ligt dan ook weer iets anders al bij de Humax.

      Merk je fouten op, dan kun je het altijd nog doen, maar anders kun je dus gewoon zo laten.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 7-4-2016 om 13:30

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info