• Beste lezers,

    zoals in de spelregels ook is aangegeven: laat a.u.b. even weten of u met een antwoord bent geholpen.

    Ik doe dan wel meer voor de site, maar doe dat wel vrijwillig en dan is een antwoord of een reactie wel zo netjes. Het gaat me niet om een bedankje, maar het is wel fijn te weten of men is geholpen met de reacties en om een antwoord te zien als er om wat info wordt gevraagd.

    Lees de spelregels dus eens door. Als er tijd gemaakt kan worden om een vraag te stellen, kan dat ook gedaan worden om even te reageren. Ik zie op het moment bijna nergens meer een reactie verschijnen als ik om wat meer info of de afloop vraag, en dat is toch wel een beetje triest.

    Kom op, met z'n alleen kunnen we het leuker maken voor anderen en voor onszelf!

    Mvg. Willem.

    Gesteld op 18-10-2015 om 17:56 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Willem,ik ben het helemaal met je eens ,als je een vraag stelt en je krijgt een berichtje of antwoord dat je verder helpt is het een kleine moeite een dankje of melden dat het je gelukt is of eruit gekomen bent,helaas vergeten velen dat en het is een kleine moeite en het kost niets. Zelf werk ik ook voor anderen in de genealogie en ook vele vragen en .....weinig dankjes,Geen idee hoe het komt dat het zo is . Als ouderen ben je opgevoed te laten blijken dat je dankbaar bent maar nu ...ik weet het niet maar vinden ze het normaal ????Ik zie je postings regelmatig en knap dat je altijd wel raad weet. In elk gevel een groet van Henk Geantwoord op 19-10-2015 om 15:48

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Henk,

      bedankt. Ik denk dat het toch een mentaliteitskwestie is, of dat men na het vragen van wat meer info iets in de trant van "nou die weet het ook niet, ik vraag het wel ergens anders" denkt.

      Maar men vergeet soms dat ik niet de situatie thuis kan zien, en ik soms vragen zie waar ik echt niets mee kan als: " Hij doet het niet meer? Gisteren nog wel?" en moet ik in één keer aangeven wat er aan de hand is, want als ik dan vraag wat er precies aan de hand is, hoor ik niets meer.

      Het lijkt me toch dat wanneer je een winkelier, fabrikant etc. belt je ook niet meteen ophangt als men om wat meer info vraagt.

      Het is jammer dat het zo veranderd en ik mag alleen maar hopen dat het ooit nog ten goede keert, maar ik vrees het ergst.

      Dank voor je reactie en ik probeer me er maar weer overheen te zetten en door te gaan. Gezien het aantal bezoekers en vragen op de rubrieken waar ik plaats, denk ik dat ik het zo verkeerd nog niet doe en dat men het toch stiekem wel waardeert ;-)

      Hartelijke groet, en ook jij succes en sterkte!

      Mvg. Willem. Geantwoord op 19-10-2015 om 16:10

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ja Henk ,honderd procent mee eens wat je hier schrijft ,maar een ding doen de mensen dikwijls ook niet ,Willem besluit altijd met zoiets van Gr.Willem, dat is fatsoen, maar dikwijls zie ik dat de mensen een vraag stellen naar ons allergewaardeerde Willem zonder zich eens fatsoenlijk voor te stellen met hun naam, en dat is ook niet zoals het hoort .

      En voor Willem gr. en het beste met je gezondheid .
      Een andere Henk. Geantwoord op 20-10-2015 om 11:36

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dank u wel andere Henk.

      Er zijn er dus wel 2... Dacht laatst al dat ik seniel begon te worden ;-) Een naam plaatsen is in mijn opinie wel netjes inderdaad. Ik doe het eigenlijk altijd, daar men dan ook weet met wie men te maken heeft. Maar goed, inmiddels is dat er ook een beetje ingebakken...

      Maar het is vaak ook wat handiger, want soms weet ik niet wie er reageert. Zeker niet als de reactie later als nieuwe vraag wordt geplaatst. Maar goed, als je belt voor hulp, lijkt het me ook dat je even je naam noemt en dat kan hier dus ook.

      Maar erger vind ik het als men gewoon niets meer laat horen als je wat meer info nodig hebt. Of ze dan denken dat je achterlijk bent of zo, weet ik niet, maar vaak hoor je dan niets meer en haal ik de vraag maar weer uit het zicht.

      Maar goed, zoals gezegd ga ik gewoon door, het zou er alleen wel leuker van worden als men een beetje medewerking verleent en inziet dat het ook mijn tijd, of die van anderen, en energie is die erin gaat zitten.

      Dat laatste wisselt nogal eens, maar op het moment gaat het vrij redelijk. Moed doet leven!

      Henk, ook jij het beste en nogmaals dank.

      Mvg. Willem.

      Geantwoord op 20-10-2015 om 16:40

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info