• Ik heb een Humax 5200C overgenomen en deze werkt verder uitstekend. Maar bepaalde dingen, die achter het wachtwoord zitten kan ik niet bereiken. Ik kan ook niet naar fabrieksinstellingen, want ook daarvoor is het wachtwoord nodig. Het standaard wachtwoord 0000 werkt niet en ik heb al vele andere combinaties geprobeerd. Is er een andere manier om het wachtwoord te resetten?

    mvg

    Jan

    Gesteld op 1-6-2015 om 11:19 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag Jan,

      Jouw probleem is eenvoudig op te lossen en dit onderstaand antwoord van onze grote vriend Willem die dit heeft gegeven op 16 maart 2015, is nog duidelijk in mijn herinnering.

      Hier het bericht van Willem:
      Ik neem aan dat je hiermee terug stellen naar het standaard wachtwoord bedoeld??

      Druk achtereenvolgens op:
      -menu
      -ga naar instellingen
      -ga naar systeem
      -ga naar systeeminformatie
      -druk vervolgens op de toetsen 7412359
      -Daarna komt "hidden settings" ofwel "verborgen menu".

      Hier kun je het wachtwoord resetten (Password Reset) : Je kan vervolgens kiezen tussen ja of nee. Kies ja, uitvoeren, en het wachtwoord gaat weer naar 0000.

      Willem.
      Mvg. Carl
      Geantwoord op 1-6-2015 om 15:55

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Dag Jan,

      Je kan ook d zoekfunctie hierboven gebruiken als je iets wilt weten. Als je een zoekwoord invult en op zoeken klikt, zie je een aantal vragen/reactie verschijnen m.b.t. het onderwerp.

      Nu plaats ik vaak ook wel reacties opnieuw, maar het kan wel eens handig zijn, zeker daar er al veel is besproken en je wellicht niet op een antwoord hoeft te wachten.

      Veel plezier van je Humax.

      @Carl, dank voor de bijval. Ik lag even plat...

      Mvg. Willem.

      Geantwoord op 1-6-2015 om 18:04

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • PS: Jan,

      als er nog niets op de decoder staat, of alleen opnames die je toch niet wilt bewaren, raad ik je aan de decoder niet alleen even terug te stellen naar de fabrieksinstellingen maar ook de schijf even te formatteren. Ik zou je dan aanraden dat een paar keer achter elkaar te doen.

      Uiteraard kun je de opnames ook eerst in veiligheid brengen, als je weet hoe te werk te gaan. Maar ook dat is hier genoemd.

      Ik weet n.l. niet of het formatteren eerder wel is bijgehouden en het uitvoeren hiervan kan veel issues voorkomen.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 1-6-2015 om 18:22

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ja Willem dat moet ook kunnen op z’n tijd.
      Doe ik ’s middags ook meestal, mag ook wel op onze leeftijd [ha,ha].

      Mvg. Carl.
      Geantwoord op 1-6-2015 om 19:49

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ja, erg he Carl...

      Maar ik doe het nu wel erg vaak. Gaat niet echt goed en krijg maandag de zoveelste zenuwblokkade en de week erop nog een. Het is toch wat als je oud en gammel wordt... ;-) Maar goed, ik reageer eigenlijk elke dag nog wel op vragen. Maar anders komt er altijd wel een antwoord, of kan men dat wel terug vinden. Er is inmiddels al zoveel geplaatst dat bijna alles al wel te vinden is.

      Gisteren was het trouwens erg druk op de site. Goed teken! Daar moeten we het toch van hebben.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 1-6-2015 om 19:56

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Je hebt gelijk Willem, ik zou niet elke vraag weten, maar de meeste antwoorden zover ze niet bekend zijn moeten te achterhalen zijn met al die plaatsingen hier.
      En wat de leeftijdissues betreft kan ik met je meepraten. Gezondheid is een groot goed en het kost investeren om op peil te blijven!
      Met vriendelijke groet,
      Theoi Geantwoord op 1-6-2015 om 20:39

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag Theo,

      inderdaad is er inmiddels al veel geplaatst. Nu verdwijnt er na verloop van tijd wel een deel van de vragen/reacties uit zicht, maar die zijn via de zoekfunctie wel zichtbaar. Maar goed, daar maakt niet iedereen gebruik van, al wordt dit onderwerp toch wel erg vaak bezocht (in onderhoud zie je n.l. een teller) en dus zullen we ook vaak niet weten wie er allemaal al antwoorden hebben gevonden zonder een vraag te plaatsen.

      Maar goed, de onderwerpen blijven vaak toch wel goed bezocht, terwijl dat elders terug loopt.

      Mijn accu raakt wel een beetje leeg inmiddels, maar ik probeer toch maar vol te houden. Net zoals met apparaten lijkt het altijd heel normaal dat alles goed functioneert, maar dat is helemaal niet zo vanzelfsprekend. Je mag dus in je handen knijpen als je overal goed doorheen rolt.

      Jij ook het beste dus!

      Mvg. Willem. Geantwoord op 1-6-2015 om 20:51

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info