• Ik heb bij afspelen problemen. Hij stpt zomaar na 15 a 20 min en moet ik de troom eraf halen en weer opstarten maar dat lukt niet altijd maaar als hij het wel doet dan heb ik weer heT zefde probleem. Ik krijg de melding zender is versleuteld en op de display FFX4. Kunt u mij helpen, ik weet het niet meer HELP !!!
    Con de Vries.

    Gesteld op 13-4-2015 om 17:57 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag,

      Zender versleuteld komt soms voor, maar het is niet altijd duidelijk waar de oorzaak ligt. Maar het is in ieder geval raadzaam, de waarden als sterkte, kwaliteit en BER eens uit te lezen bij beide tuners. Dat kan pas als je een zender bekijkt en een of indien mogelijk, twee anderen opneemt.

      Als je hierboven bij de zoekfunctie 'waarden' invoert en op zoeken klikt, zie je hoe te werk te gaan.

      Voorts is het raadzaam de decoder tevens op een uitgebreide manier terug te stellen. ook dat kun je terug vinden door als zoekwoord 'terug stellen' in te toetsen en op zoeken te klikken. Gebruik vervolgens de manier waarbij alle kabels moeten losgenomen, de spanning eerst even van de decoder moet etc.

      Dan is het ook nog handig om de smartcard even schoon te maken en deze even opnieuw door Ziggo te laten activeren. Je kan daar ze daar zo even voor bellen.

      Er zou geen smartcard meer nodig zijn in de nieuwe situatie, maar na uitproberen, ben je zonder smartcard zeer veel zenders kwijt.

      Ik hoop dat het allemaal gaat lukken.

      Mvg. Willem.



      Geantwoord op 13-4-2015 om 18:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info