• Dag Willem, Mijn guide is leeg. Dat wil zeggen alleen de eerste 12 zenders. (!) Heb met Ziggo gebeld en met hen de fabrieksinstellingen opnieuw ingericht. Dat heeft het probleem niet opgelost. De afspraak is dat Ziggo 48 uur neemt om eventuele problemen met de aanlevering op te lossen. Dat wacht ik dan af. Misschien dat ik over een paar uur mijn Humax 5200C nog eens opnieuw opstart.
    Voor dit moment meld ik dit ook op dit forum en hoop natuurlijk op herkenning (omdat meerderen het hebben...) of zelfs op goede suggesties.
    Met vriendelijke groet, Theo

    Gesteld op 27-10-2014 om 14:32 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Update: Alle guide informatie van de 1e 12 zenders bleek leeg te zijn tot morgenvroeg 7:00 uur. En op dit moment blijkt ook de gids van vandaag weer gevuld te zijn.
      De situatie leek niet echt te kloppen, maar is ondertussen door Ziggo opgelost.
      groet,
      Theo Geantwoord op 27-10-2014 om 15:32

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag Theo,

      Sorry voor de late reactie, maar dit kan kloppen en komt vaker voor. Ik heb dit ook al eerder gezien toen de zomertijd in ging. Net als met de de aanpassing van de tijd kan het dan tot max. 24 uur duren aleer het hersteld is. Maar vaak helpt het wel als je enige tijd de spanning van de decoder haalt, deze inschakelt en afstemt op Ned1. Maar het was je bekend dat de gehele Guide soms ook leegraakt en dat hier naar wordt gekeken? Ik ben er n.l. van overtuigd dat dit niet alleen met het signaal te maken heeft, maar ook met het apparaat. Ik had laats een opname conflict, maakte en keuze en bij het op 'OK' klikken, was in een klap de Guide totaal leeg. Even de spanning van de decoder lost dat dan weer op, maar je kan er zeker van zijn dat dit van tijd tot tijd terugkeert en daarom heb ik dit laatst nogmaals bij Humax neergelegd, en zij zullen proberen dit mee te nemen in d nieuwe update, of ene latere. Ik ben blij te zien dat je probleem nu is opgelost.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 27-10-2014 om 18:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Beste Willem,
      De gedachte dat het met de zomer- wintertijd te maken heeft was bij mij ook opgekomen. Inderdaad kan ik me een eerdere vergelijkbare situatie herinneren. Wel goed dat je het hebt aangekaart en hopelijk is de oplossing in de eerstvolgende update opgenomen. Dat geeft een eventuele herinrichting van favorieten en tijdplanningen meer zin daarna.
      Bedankt en groeten,
      Theo Geantwoord op 27-10-2014 om 23:27

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info