• Dag Willem,
  bedankt voor je snelle antwoord, als mijn schoonzoon hier over een paar weken is zal ik vragen of hij dat wil doen, je hoort nog van me. Wat ik vergeten was te melden is dat mijn man boven ook een humax 5050C heeft en het zelfde probleem heeft,
  vr.gr.
  Nellie

  Gesteld op 5-11-2018 om 17:00 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
  • Dag Nellie,

   even dit: als je reageert mag dat bij de vraag welke je hebt gesteld. Anders is het soms lastig te achterhalen van wie het bericht is. Niet iedereen plaatst er nl. een naam bij.

   Wat er zo speelt kan ik zo dus niet aangeven. Het kan aan de Humax liggen, maar bij de 5050c zien we dit zelden, of aan kabels, aansluitingen, of juist het inkomende signaal. Vandaar dat het belangrijk is wat de waarden zijn van de ontvangst. Dan nog is het niet meteen te zeggen, maar kun je wel zien wat er misgaat.

   Ik help je dus graag verder en wacht de respons af.

   Mvg. Willem
   Ondersteuning Humax Geantwoord op 5-11-2018 om 20:46

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info