• Sinds een paar weken neemt mijn humax nog alleen programma's op wanneer mijn tv aan staat. Vervelend, want bij een weekendje weg mis ik alles wat geprogrammeerd staat, vaak afleveringen van series. Hoe is dit te verhelpen?

  Gesteld op 19-12-2018 om 23:34 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
  • Deze ontgaat me eigenlijk, want de kabel is aangesloten op de Humax en deze doet eigenlijk alles totaal los van de Tv. Ik kan me hier dus even geen voorstelling van maken. Werk al zeer lang met Humax producen, maar zie dit voor het eerst.

   Wat ik je voor nu kan aanraden is dit:

   Spanning geheel van het apparaat halen
   Alle kabels los nemen
   Na 20 minuten alle kabels weer aansluiten
   Humax inschakelen
   Direct na het opstarten een fabrieksreset uitvoeren waarbij je meteen de harde schijf formatteert.

   Succes.

   Mvg. Willem
   Ondersteuning Humax
   Geantwoord op 21-12-2018 om 22:32

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info