• Heb een Humax IHRD-5300C in een kastje geplaatst (stond eerder bovenop het kastje). Met het deurtje dicht doet de afstandsbediening het niet. Na wat google-en begrijp ik dat je een infrarood extender zou kunnen plaatsen om dit probleem op te lossen. Wat ik ook vond bij het gegoogle is dat blijkbaar niet alle infrarood extenders op elke decoder past. Welke infrarood extender past op de Humax 5300C? Alvast dank voor de reactie. Groet, Anita

    Gesteld op 9-8-2018 om 18:58 in forum Humax HUMAX IRHD-5300C Misbruik melden
    • het klopt inderdaad dat de Humax modellen werken met een IR signaal. Nu weet ik veel over de Humax, maar ben wat minder thuis in de IR extenders. Maar eigenlijk denk ik dat het geen probleem moet zijn een standaard extender aan te schaffen, mits deze op het oog in de Humax kan worden bevestigt. Maar ik zal anders even zoeken. Ik heb er vast wel info over, want ik kom daar in om.

      Echter zou een goede vakzaak je zo moeten kunnen vertellen wat de opties zijn, en een goede Internetwinkel moet dat ook kunnen.

      Maar ik ga even op zoek. Krijg deze vraag echter zo weinig, dat ook niet alles me bijblijft.

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 9-8-2018 om 23:24

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • PS: Kijk anders hier eens: Klik op deze LINK

      Je kan ze ook even bellen met je vraag en meteen vragen of je de extender kan proberen, en terugsturen als het niet goed mocht gaan.

      Gr. Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 9-8-2018 om 23:27

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dank je wel voor de antwoorden en de tip. Ga ze vandaag even bellen. Zal ook even laten weten wat er uitkomt en of het werkt. Geantwoord op 10-8-2018 om 07:35

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Vraag gesteld aan Allekabels.nl en heel snel antwoord gekregen. Vervolgens besteld en volgende dag ontvangen. Instslleren was heel simpel en het werkt super. Hieronder de link naar de IR verlenger die ik nu geinstalleerd heb.
      Klik op deze LINK
      Nogmaals dank voor uw hulp hierin. Geantwoord op 11-8-2018 om 15:59

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Dag,

      wat fijn te zien dat het gelukt is. Ook geweldig dat je even de uitkomst laat weten! Anderen hebben daar ook weer baat bij, maar voor mij is het fijn te zien dat het is gelukt. Dat blijft helaas te vaak uit. Dus Hulde!

      Veel kijkplezier gewenst.

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 12-8-2018 om 02:31

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info