• IK WIL EEN GEMIST PROGRAMMA TERUG KIJKEN OP MIJN TV. MAAR WEET NIET WELKE TOETS IK MOET INDRUKKEN OM TERUG TE KIJKEN. OP MIJN TV VAN DE HUMAX IRHD-5300C

    Gesteld op 6-8-2018 om 02:14 in forum Humax HUMAX IRHD-5300C Misbruik melden
    • Dat gaat met de toets TV Portal, links onderaan op de afstandsbediening van de Humax en navigeer dan naar TV Gemist.
      Je moet wat handigheid krijgen om te vinden wat je zoekt.
      Lang niet alle zenders hebben TV gemist. Je kunt vaak tot een week terugkijken.
      Om TV Portal te verlaten moet je op de toets EXIT van de afstandsbediening van de Humax drukken. Geantwoord op 6-8-2018 om 23:30

      Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden
    • Nog even als aanvulling: destijds is de Tv portal toets 'vervangen' door de rode toets. Maar om ITV (Interactieve TV) te kunnen gebruiken, dien je wel in fZiggo gebied, ofwel oud Ziggo gebied te wonen. Ergens anders zal het niet werken. Dus ook niet als je in fUPC ofwel oud UPC gebied woont.

      Daarnaast dient de Humax via de (bijgeleverde) Humax dongel, of liefst bedraad te worden aangesloten op het Internet en dient er een werkende smartcard te worden gebruikt. Ook dienen wel even de juiste instellingen te worden gemaakt. Zomaar even op de TV portal of rode toets drukken gaat dus niet op.

      Het is dus zaak deze punten goed in acht te nemen.

      PS: de Humax ontvangt alles via de (coax)kabel, maar verstuurd zijn opdrachten voor ITV/VOD via het Internet. Vandaar dat deze aansluiting dus mede nodig is. In andere gebieden heeft het aansluiten op het Internet alleen zin als je de Humax wilt opnemen in je netwerk.

      mvg. Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 7-8-2018 om 21:41

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • ik heb mijn keuse die ik opgevraaagt had gevonden en het gaat prima gr AdBekkers.

      (Email adres verwijderd door Willem, site beheer).

      Mvg. Willem Geantwoord op 8-8-2018 om 15:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info