• Geen vraag maar een bedankje voor Willem, voor alle uitleg, Ben voornemend een IRHD-5300C aan te schaffen en heb nu al heel wat info om het in een keer goed te doen.
    Eigenlijk zocht ik ook naar welke HD moet ik hebben om dit goed te laten slagen, in een van de vragen krijg het antwoord voorgeschoteld. Hopelijk dus van mij geen vraag, maar wie weet.
    Alvast bedankt voor alle weetjes Groet Strikkie….

    Gesteld op 4-12-2015 om 13:44 in forum Humax HUMAX IRHD-5300C Misbruik melden
    • Dag Strikkie, hartelijk dank voor je leuke reactie. Dat doet goed. Nu wil ik je niet van de 5300 af praten, maar als je veel opneemt en daarnaast ene andere zender wilt gaan bekijken is de 5200 of 5400, welke wel duurder zijn, wellicht een betere keus. Deze beschikken dan echter wel over een harde schijf van resp. bruto 500GB en 1TB. Er is n.l. een deel gereserveerd voor pauze/time-shift, het formatteren naar Ext3, en voor kleine foto, film en muziek bestanden. Voorts zijn beide decoders voorzien van 2 tuners, dus altijd een zender opnemen een ander bekijken en zijn ook deze interactief (Ziggo) aansluiten op het Internet, waarbij de kabel wel, en het Internet niet noodzakelijk van Ziggo behoeft te zijn. Voorts zijn beide decoders/PVR's technisch identiek. Kijk anders een hier: Klik op deze LINK. Nogmaals dank en succes met je keuze. Mvg. Willem. Geantwoord op 4-12-2015 om 15:22

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info