• Hallo, ik heb op zolder ons dochter haar furby gevonden, model 70-800. Nu praat hij niet meer maar beweegt wel met zijn ogen en zijn bekje, hij doet enkel krrrr krrrr krrrr ipv praten. Zou dat hersteld kunnen worden aub?
  MVG
  Mieke

  Gesteld op 23-3-2021 om 11:37 in forum Hasbro Furby Misbruik melden
  • Hoi Mieke!

   Ik heb gisteren ook mijn furby gevonden en weer aan de praat gekregen. Er zijn alleen een paar dingen die ervoor kunnen zorgen dat de furby weer gaat werken zoals vroeger. Ik weet niet of je een furby uit 1998 of 1999+ hebt maar ik geef een paar oplossingen, deze moeten wel uitgevoerd worden wanneer er batterijen in de furby zitten en dus aanstaat:

   1. Als je het bovenste stukje bekje voorzichtig omlaag duwt kun je het meganisme van binnen zien. Dan zit rechts achterin een wit tandwieltje, deze kan zowel horizontaal als verticaal zitten. Deze kan je een paar draaien geven naar beneden om de motor binnenin weer aan het werk te krijgen.

   2. Kloppen op de onderrug (net boven de staart) je hoort dan het tandwieltje draaien. Dit kan 5x zijn maar ook een half uur lang. Als je na het kloppen het wieltje nog hoort doordraaien en hoort stoppen met een klik, moet je hem via onderen resetten.

   3. Op Google kun je met de zoekopdracht "furby not working" filmpjes vinden hoe je je furby kunt 'strippen' van zijn vacht, het meganisme van binnen kunt ontdekken en het tandwieltje goed kunt aandraaien.

   Hopelijk heb je geluk en werkt je furby nog! Laat je mij iets weten of het geholpen heeft?

   Liefs, Kim Geantwoord op 24-3-2021 om 03:31

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Excuses, bij het vorige antwoord heb ik een foutje gemaakt. Bij 1 geef ik aan dat het tandwieltje rechts achterin zit, ik bedoel links achterin!

   Liefs, Kim Geantwoord op 24-3-2021 om 03:41

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info