Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 8 Naar de handleiding
Nederlands Aanvulling / aanpassing 1 Naar de handleiding
Nederlands Veelgestelde vragen 4 Naar de handleiding
Nederlands VIDEO Onbekend Naar de handleiding
Nederlands Gebruiksaanwijzing 2013 2 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Hallo, ik heb op zolder ons dochter haar furby gevonden, model 70-800. Nu praat hij niet meer maar beweegt wel met zijn ogen en zijn bekje, hij doet enkel krrrr krrrr krrrr ipv praten. Zou dat hersteld kunnen worden aub?
  MVG
  Mieke Gesteld op 23-3-2021 om 11:37

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hoi Mieke!

   Ik heb gisteren ook mijn furby gevonden en weer aan de praat gekregen. Er zijn alleen een paar dingen die ervoor kunnen zorgen dat de furby weer gaat werken zoals vroeger. Ik weet niet of je een furby uit 1998 of 1999+ hebt maar ik geef een paar oplossingen, deze moeten wel uitgevoerd worden wanneer er batterijen in de furby zitten en dus aanstaat:

   1. Als je het bovenste stukje bekje voorzichtig omlaag duwt kun je het meganisme van binnen zien. Dan zit rechts achterin een wit tandwieltje, deze kan zowel horizontaal als verticaal zitten. Deze kan je een paar draaien geven naar beneden om de motor binnenin weer aan het werk te krijgen.

   2. Kloppen op de onderrug (net boven de staart) je hoort dan het tandwieltje draaien. Dit kan 5x zijn maar ook een half uur lang. Als je na het kloppen het wieltje nog hoort doordraaien en hoort stoppen met een klik, moet je hem via onderen resetten.

   3. Op Google kun je met de zoekopdracht "furby not working" filmpjes vinden hoe je je furby kunt 'strippen' van zijn vacht, het meganisme van binnen kunt ontdekken en het tandwieltje goed kunt aandraaien.

   Hopelijk heb je geluk en werkt je furby nog! Laat je mij iets weten of het geholpen heeft?

   Liefs, Kim Geantwoord op 24-3-2021 om 03:31

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Excuses, bij het vorige antwoord heb ik een foutje gemaakt. Bij 1 geef ik aan dat het tandwieltje rechts achterin zit, ik bedoel links achterin!

   Liefs, KimGeantwoord op 24-3-2021 om 03:41

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Hallo ik heb 2 furbies uit 1998 groen/met creme en zwart van kleur.wat zijn die nog waard ...ze doe het ook nog ...mvg gea Gesteld op 23-1-2021 om 13:37

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hoi Gea!

   Aan de rechterkant op je furby kun je het model nummer zien en daaronder nog een nummer. Waarschijnlijk is het model nummer 70-800, dat is een redelijk veel voorkomend modelnummer. Het nummer daaronder is, wat ik denk, de kleurcode, als je deze opzoekt kun je gelijke furby's vinden. Mits deze ergens nog worden aangeboden. Ik weet in ieder geval als je een speciale furby hebt, deze aardig wat waard kan zijn! Als je je furby beschrijft, kan ik meezoeken, mits je dit op prijs stelt!

   Liefs, Kim
   (een wit-zwartr furby-bezitter die sinds gisteren het levenslicht weer heeft gezien.. en dat na jaren stilstaan op zolder) Geantwoord op 24-3-2021 om 03:37

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Die 2 furbies wat ik heb zijn van 1999.ze doen het allebei .ze zijn groen /camel kleurig en zwarte vlekken .ze zien er goed uit.
   Wat kunnen die waard zijn .

   Mvg .g scholten Geantwoord op 24-3-2021 om 10:22

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Te koop

   1 grote witte furbie uit 2012 .
   Met licht gevende ogen .
   Deze doet het ...

   1 roze met licht blauw en licht blauwe oren en paarse voetjes en licht gevende ogen ..
   Uit 2013.


   Doe een mooi bod ..
   .voor 1 of allebeide.

   Mvg g .scholten Geantwoord op 24-3-2021 om 11:42

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Onze Furby doet zijn ogen niet meer dicht als hij slaapt. Hij valt ook heel dikwijls in slaap, ook als je tegen hem praat. Gesteld op 31-12-2020 om 11:11

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Mijn furby praat telkens hetzelfde als hij wakker word ?
  Gesteld op 30-11-2020 om 19:09

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Hasbro Furby

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info