• Hallo ik heb 2 furbies uit 1998 groen/met creme en zwart van kleur.wat zijn die nog waard ...ze doe het ook nog ...mvg gea

    Gesteld op 23-1-2021 om 13:37 in forum Hasbro Furby Misbruik melden
    • Hoi Gea!

      Aan de rechterkant op je furby kun je het model nummer zien en daaronder nog een nummer. Waarschijnlijk is het model nummer 70-800, dat is een redelijk veel voorkomend modelnummer. Het nummer daaronder is, wat ik denk, de kleurcode, als je deze opzoekt kun je gelijke furby's vinden. Mits deze ergens nog worden aangeboden. Ik weet in ieder geval als je een speciale furby hebt, deze aardig wat waard kan zijn! Als je je furby beschrijft, kan ik meezoeken, mits je dit op prijs stelt!

      Liefs, Kim
      (een wit-zwartr furby-bezitter die sinds gisteren het levenslicht weer heeft gezien.. en dat na jaren stilstaan op zolder) Geantwoord op 24-3-2021 om 03:37

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Die 2 furbies wat ik heb zijn van 1999.ze doen het allebei .ze zijn groen /camel kleurig en zwarte vlekken .ze zien er goed uit.
      Wat kunnen die waard zijn .

      Mvg .g scholten Geantwoord op 24-3-2021 om 10:22

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Te koop

      1 grote witte furbie uit 2012 .
      Met licht gevende ogen .
      Deze doet het ...

      1 roze met licht blauw en licht blauwe oren en paarse voetjes en licht gevende ogen ..
      Uit 2013.


      Doe een mooi bod ..
      .voor 1 of allebeide.

      Mvg g .scholten Geantwoord op 24-3-2021 om 11:42

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info