• Hoi Hans ik heb nu een raar probleem met smart camera Elements die offline is.
    Ik heb modem al diverse malen gereset. Het probleem is dat ik camera niet met WiFi kan verbinden
    Camera meerdere malen harde reset gegeven.
    Goede andere camera verwijderd en weer toegevoegd en die gaat probleemloos
    Maar let op de camera die probleem geeft als ik die selecteer om toe te voegen geeft op mijn telefoon vele WiFi kanalen. Het lijkt haast of camera zelf WiFi kanalen heeft
    Dus met goede camera heb ik alleen mijn 5 goede bekende kanalen op telefoon
    Maar bij foute camera 5 goede en iets van 5 onbekende
    Is camera dan stuk of kan ik nog iets anders proberen?
    Mvg
    Dirk

    Gesteld op 28-1-2022 om 09:09 in forum Gigaset-Elements Gigaset-Elements Misbruik melden
    • :Ik neem aan dat het zo'n WiFi smart cam is 2e generatie. Dat komt vaker voor dat die z'n WiFi verbinding verliest.
      Ik heb het al vaker hier geschreven, doe niets ingewikkelds maar haal enkel de spanning van smartcam voor 10 seconden. Zodra spanning weer is teruggezet zal smartcam zelf juiste WiFi kanaal vinden en zichzelf weer registreren. Alle andere door jou genoemde pogingen zullen je enkel verder van huis brengen helaas.
      Het is logisch dat smartcamera meerdere WiFi kanalen vind, die zitten allemaal in jouw omgeving en zijn actief. Er is er maar eentje die jij kent, daar meld de camera zich ook op aan als je zo tewerk gaat als ik hierboven heb beschreven.

      Succes Geantwoord op 28-1-2022 om 13:47

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dat is het probleem niet. Camera is iig:
      sn HDGAA1710A01850 S30851-H2531-R101
      Bij deze offline camera geeft hij netwerken weer die ik niet ken (wellicht buren) Maar bij goede camera zie ik alleen wifi netwerk van mijzelf
      Dus wat zou het kunnen zijn?
      Geantwoord op 28-1-2022 om 17:29

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Zie enkel netwerken van anderen of ook die van jezelf?
      Heb je een 2e router waar die cam opzat? Zo ja dan helaas, cam moet op 1e modem/router worden geregistreerd. Dus geen Port forwarding gebruiken of andere dingen, het gaat geheid mis Geantwoord op 30-1-2022 om 16:41

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik kom er niet uit, ik koop wel een nieuwe camera. Maar zie dat oude camera die ik heb (zo'n kleine vierkante) niet meer te koop is. Wel zie ik een nieuw type:
      Klik op deze LINK
      Kan deze ook en is deze ook beter? Geantwoord op 1-2-2022 om 13:11

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Klop t3e generatie. En toch beweer ik dat je huidige cam geen defect heeft of in de war. Er zit een resetknop op aan de zijkant, die indrukken en weer loslaten. Dan laten liggen en je router een refresh geven en cam opnieuw via smartphone met BT weer registreren. Is cam nog in netwerk van router aanwezig, daar na de reset ook verwijderen. Al met al ben je behoorlijk aan het experimenteren geweest zou ik het zie. Hoop voor je dat het nog goed komt Geantwoord op 1-2-2022 om 16:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info