• Hoi, mijn garmin edge 810 valt na een tocht van meer dan 200 km uit na weer opnieuw opstarten kan ik de gegevens nog wel opslaan maar op strava moet ik mijn rit wel in 2 gedeelten plaatsen, hoe zou ik dat kunnen voorkomen ook heb ik al gereset! wie weet hier een oplossing voor?

    Gesteld op 3-8-2019 om 20:24 in forum Garmin Edge 810 Misbruik melden
    • Als je de powerbank aansluit voordat je de grens van 15% bereikt, is volgens mij je probleem opgelost. Ik sluit bij lange tochten (6 uur of meer) de powerbank bij de start aan. Dan heb ik daar geen omkijken meer naar. Geantwoord op 4-8-2019 om 10:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info