• Ik kan de afslagbegeleiding met de pijlen niet meer instellen op mijn garmin.

  Gesteld op 7-8-2019 om 23:35 in forum Garmin Edge 810 Misbruik melden
  • Garmin Edge werkt op basis van de kaarten van City Navigator Europe NT2015. Alle andere kaarten kunnen voor navigatie minder werken. Zo zijn de Freizeitkarte mooi gedetailleerd, maar de Garmin Edge kan op basis van deze kaarten niet (goed) navigeren. Ik denk dat dit ook het geval is met Open fiets map. Geantwoord op 8-8-2019 om 23:37

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Probleem bij de originele kaarten voor de edge 810 is, dat je ze in tegenstelling tot bij de kaarten van de nieuwe toestellen, de kaarten slechts een drietal keren kunnen geupdated worden. Normaal heb ik altijd zeer goede ervaringen met de kaarten van openfietsmap.nl. Geantwoord op 11-8-2019 om 21:05

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • ik gebruik open fietsmap zowel op de 810 als op mijn Edge Touring.
   navigeert perfect.
   ik stippel mijn routes uit met ridewithgps.com of met de knooppuntentool van fietsnet.be. Geantwoord op 12-8-2019 om 09:21

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info