• Dag.Met deze mooie dagen de Robotmaaier R40Li uit winterslaap gehaald. Hij deed het prima tot die ergens vastliep.Ik wilde die terug de opdracht geven om zijn taak verder te doen maar stelde vast dat zijn display wel blauw licht gaf maar er niks meer leesbaar verscheen. Ook weerklonk het signaal bij het openen van deksel heel zwak. Ik ken de opstart procedure blindelings ( dus pin code ingeven, ergens op duwen en dan start duwen ) dus kon ik heb terug laten maaien. Ik stelde wel vast dat hij veel ging gaan opladen in zijn station. In de hoop dat mijn display terug leesbaar zou zijn heb ik een nieuwe batt. gekocht......MAAR ( na grondige oplaadbeurt ) verschijnt er nog steeds niks op de display ! .....wat kan de oorzaak zijn ? Alvast bedankt voor het advies.

    Gesteld op 25-3-2020 om 18:31 in forum Gardena R40Li Robot Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info