• Hallo,

  De camera krijgt draadloos verbinding maar de draadloze verbinding valt om de paar seconden voor langere of kortere weg. De camera bevindt zich op dit moment binnen vier meter van de router dus dat zou het probleem niet mogen zijn. Iemand enig idee waar dat aan zou kunnen liggen? Het is heeeel lastig ... In feite heb je helemaal niets aan een camera op deze manier.

  Gesteld op 23-6-2017 om 08:33 in forum Elro C703IP Misbruik melden
  • a.Als je bijv. vlakbij de router gaat zitten met de camera, valt de draadloze verbinding dan nog weg?
   b.Zit antenne goed vast gedraaid?
   c.Antennerichting wijzigen?
   d. Storingsbronnen in de buurt?
   e.Zijn de instellingen voor de camera in de router wel correct? Geantwoord op 23-6-2017 om 09:13

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info