• Hallo allemaal

  Ik probeer camera te installeren via Android en ik moet een password invoeren. Alleen ik ben dat vergeten. Hoe kom je achter je wachtwoord?

  Groetjes van peter

  Gesteld op 21-6-2017 om 13:58 in forum Elro C703IP Misbruik melden
  • Als je het password vergeten bent moet je Elro C703IP opnieuw installeren onder het besturingssysteem waar je het password hebt ingevoerd. Je kunt ook nog proberen met admin in te loggen en geen wachtwoord in te vullen. Vervolgens kan je dan het wachtwoord wijzigen in het setupgebeuren van de camera.
   M.v.g. Arie K. Geantwoord op 21-6-2017 om 14:35

   Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info