• Heb de camera bedraad aangesloten, nieuw poortnummer geopend alles werkt prima, zowel intern IP adres als extern IP adres maar zodra het netwerkstekkertje verwijderd wordt valt ook gelijk de verbinding helemaal weg??? Wat moet er gebeuren om hem draadloos werkend te krijgen?

  Gesteld op 16-6-2017 om 23:28 in forum Elro C703IP Misbruik melden
  • 1. Network tab kiezen
   a. Basic settings Http port 800 obtain IP from DHCP SERVER of vast IP adres invullen en DHCP VINKJE WEGHALEN
   b.Tab. Wireless Lan Settings. Scan uitvoeren en use wireless lan eerst aanvinken.. Na de scan komt dan de router in beeld enz. De ssid enz. Enz items controleren en invullen..
   c. UPnP Settings: Using UPnP to Map Port aanvinken
   d. DDNS Service Settings: DDNS Service: None aanvinken.
   2. In router WiFi aanzetten en gegevens zoals SSID naam, beveiligingstype en beveiligingssleutel invullen. UPnP IGD TAB kiezen en UPnP op Aan zetten.

   Na iedere invulling of verandering bij de diverse tabs deze submitten/ of toepassen. Lukt het nog niet dan hoor ik het graag om nog verder te kijken.
   Mvg. Arie K. Geantwoord op 17-6-2017 om 09:29

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Beste Arie,
   Bedankt voor uw reactie. Ik moest het even goed lezen maar uiteindelijk vond ik het probleem in punt 1a. Het is bij mij geen kwestie van obtain IP from DHCP SERVER *of* vast IP adres invullen en DHCP VINKJE WEGHALEN ... de eerste optie werkt prima zolang het netwerkkabeltje aangesloten zit maar het vaste IP adres en het DHCP vinkje weghalen dat was hem de clou ... dus helemaal heppy de peppy nu ... Bedankt! Geantwoord op 17-6-2017 om 12:12

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info