• Dag allemaal!

  Ik heb een Mercedes A klasse 180 (2016) met een navigatiesysteem van Beckermap.

  Ik heb nooit problemen gehad.
  Nu al enkele dagen geen satteliet / verbinding

  Melding : GEEN GPS
  En een X onderaan op de kaart

  Ik heb deze kas eruit gehaald en aangesloten
  op mijn PC. Alle updates geïnstalleerd terug in mijn auto gestoken maar helaas geen succes..

  HELP!

  Gesteld op 4-7-2019 om 20:34 in forum Becker MAP PILOT Misbruik melden
  • Becker map pilot is de grootste rommel die er is! Update is weg gegooid geld! Ik heb het nu 7 jaar in mijn Mercedes, en het werkt niet oude kaarten ook na update. Contact gezocht met Becker doen niks. Rüttchen Mercedes garage die dit aan mij verkocht hebben, doen ook niks. Na 7 jaar m’n neus gestoten te hebben. Heb ik nu een klip gekocht van €2.50 die zet ik op mijn dashboard daar klik ik mijn iPhone in en kan kiezen uit verschillende gps systemen. Gratis en honderd keer beter dan Becker map pilot. Geantwoord op 8-10-2019 om 11:10

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info