Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 54 > Ga naar de handleiding

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

5
 • Heeft iemand de update 2916/2017 al gedaan van Becker map pilot? En zo ja is hij dan ook verbeterd. Ik heb de nieuwste 2015/2016 er af gegooid en 2014 er weer op, hij blijft mij over fiets en zand paden sturen. Over bus sluizen. En in Ons dorp waar in heel het dorp 30 km zonne is! Mag ik in sommige straten 50 km pu rijden. Dus ik ben benieuwd of er enige verbetering is of weer € 89.00 weggegooid. Gesteld op 19-7-2016 om 13:54

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Heb deze geïnstalleerd op 18-7-2016; de voice control werkt niet meer en de kaart ziet er simpel uit; ook de afritten op het scherm als je bv de snelweg moet verlaten zijn er niet meer. Wel kloppen de veranderde wegen nu. Geantwoord op 21-7-2016 om 09:57

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Mijn scherm is donker. Kan ik dit klaarder zetten. Gesteld op 19-7-2016 om 12:46

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
5

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Becker MAP PILOT

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info