• Heb gelijkaardig probleem met buitenvoeler. Na isolatiewerken aan de gevel waardoor buitenvoeler moest ontkoppeld worden en draden verlengd, geeft de buitenvoeler op onze Mad Q besturingsdisplay +/-75° aan. Een nieuwe buitenvoeler (niet van Atag) geïnstalleerd op de plaats van de oude en de temperatuur geeft nu 126°. Dan de installatie van de buitenvoeler rechtstreeks op de brander aangesloten en hij geeft nog altijd 125° aan. Hierdoor sluit ik defecte buitenvoeler en slechte bedrading uit. Waar kan het dan nog aan liggen?

    Gesteld op 21-10-2018 om 12:10 in forum ATAG Brain Misbruik melden
    • Ik heb in de handleiding gezien dat er een compensatie is voor de buitenvoeler, ik weet echter niet wat je moet kiezen om de meetwaarde correct te krijgen. Wellicht is de weerstandswaarde van de buitenvoeler hiervoor van belang. Weet iemand hoe je dit in moet stellen? Mijn (nieuwe) buitenvoeler geeft 88°C aan. Geantwoord op 21-10-2018 om 17:24

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info