• Beste allen,

    Ik heb sinds kort een Zibro rca66 gekocht. Nu kan ik de vlam echter niet kleiner draaien alleen omhoog? Heeft iemand enig idee waar dit aan zou kunnen liggen? Ik heb het idee dat ik sowieso de lont vrij ver omhoog moet draaien ( op 8 uur) om hem aan te steken. Ik kan de kachel daardoor ook alleen uitzetten mbv de ' nood ' uitzet knop. De vlam stottert een klein beetje maar verder brandt hij prima. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Noot.

    Gesteld op 24-10-2015 om 19:30 in forum Zibro Kamin RCA66 Misbruik melden
    • Beste Noot, het verbaast mij een beetje dat U de kous niet lager kan draaien in principe moet U de knop gewoon helemaal naar links kunnen draaien zelfs zover dat de kachel bijna uit gaat. Heb U de kachel 2 de hands gekocht en zo ja weet U of er onderhoud en mogelijk een nieuwe kous in is gezet. Dat U de knop geheel naar rechts moet draaien om de kachel aan te steken is normaal, maar als hij een 10 tot 15 min. brandt moet U de knop naar links kunnen draaien om de vlam te verlagen. Kunt U mij eens van een brandende kachel van de voorkant gezien een foto steuren naar daanham@gmail.com
      Ik zie hem wel tegemoet, ik kan U dan mogelijk beter antwoord geven. Geantwoord op 3-11-2015 om 15:32

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Heb met mijn kachel een nieuw aangekochte juiste het zelfde voor, knop volledig rechts draaien om aan te steken en dan staat die knop vast tot je de rode knop induwd om deze uit te schakelen.
      Heb hiervoor al contact opgenomen met zibro nu Qlima en dit is normaal, is kachel met vaste wiekhoogte beveiliging, deze kan je niet regelen! Mijn kachel is een zibro r 224 tc Geantwoord op 3-11-2015 om 18:22

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Goedenavond ik heb een zibro kachel gekocht de rca66 bij het ontsteken brand hij prima maar als ik hem omhoog wil draaien draai ie weer terug wadoor
      De kous weer terug gaat en ik minder warmte heb
      Wie weet wat dat is Geantwoord op 22-11-2022 om 17:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik snap uw uitleg niet ,norml staat de knop op 4 ong of hoger,na 10 min ong als de zib te hoog Brand,knop linksom tot vlam mooi gelijk met bovenzijde "paddestoel"komt mvg Eric Geantwoord op 22-11-2022 om 19:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info