• beste, mijn zibro laat me in de steek, ik heb veel roetvorming en de vlam brandt niet gelijkmatig rond maar zeer hard aan de rechterkant en minder aan de linker, de vlam komt ook vrij hoog ondanks de minimumstand. De kous is nieuw en correct geplaatst met voldoende aanzuigtijd.
    iemand een oplossing?

    Gesteld op 17-10-2015 om 16:05 in forum Zibro Kamin RCA66 Misbruik melden
    • Goede dag, ik denk dat Uw kachel U heus niet in de steek laat hoor. De roet vorming komt omdat de kous te hoog staat, het is een nieuwe kous dus zou U de hoogte van de kous best een tandje lager kunnen zetten. Als U de draaiknop verwijderd ziet U een een zwart plastic clipje met 3 gaatjes genummerd met 1,2 en 3. Mogelijk staat deze op 3 probeer deze eens op 2 of desnoods op 1, dit doet U door het clipje vast te pakken en dan naar voren te trekken en dan in het juiste gaatje terug te plaatsen. Brand de kachel dan nog te hoog blijf toch de vraag die ik toch echt moet stellen, heeft U de juiste kous en zit deze goed gemonteerd. Ik zou even de branderkop (vergasser) verwijderen U kunt dan zien hoe hoog U de kous draait als U de knop geheel naar rechts draait en of die überhaupt wel op en neer draait. Laat mij even weten of dit lukt. Nog even een vraag over de brandstof, is dit de zelfde als die U voordien gebruikt. Heeft U andere brandstof is deze niet te vluchtig m.a.w. vergast deze niet te gemakkelijk, denk bij voorbeeld aan benzine dat is een vluchtige brandstof die hoger brand dan gezuiverde petroleum. Ik bedoel niet dat u benzine gebruikt hoor het is puur als voorbeeld.
      daanham@gmail.com Geantwoord op 18-10-2015 om 12:54

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info