• hallo ik heb een vaatwasser dwf 406 die blijft piepen als ik m op het program heb gebracht en als ik de klep opendoet dan staat ie op spoelen en de startknop knippert. Heb alles schoongemaakt en water uit de vlotter gehaald maar niks helpt.
    Ik hoop dat u een oplossing weet?

    Gesteld op 26-10-2013 om 19:05 in forum Whirlpool dwf 406 Misbruik melden
    • Hallo, ik neem aan dat je met spoelen als je de deur open doet" water weg pompen "bedoelt.
      Dat piepen en en knipperen betekend denk ik dat er water onderin de machine gekomen is. Dat kan door lekkage of een keer teveel water in het spoelcompartiment. Op de bodem zit een vlotter die de machine constant laat pompen.
      Het water weghalen is lastig want dan zal de machine open moeten van onderen om de bodem plaat droog te maken. Echter als er een lekkage is dan zal het snel weer hetzelfde probleem zijn. Geantwoord op 26-10-2013 om 20:02

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik heb precies hetzelfde probleem. Weet u al hoe je dit op kan lossen?
      Met 'spoelen' wordt niet 'water wegpompen' bedoeld, maar het lampje van het spoelprogramma.
      Dat lampje blijft branden en het is onmogelijk een ander programma te kiezen. Wanneer je de deur dicht doet gaat de machine piepen. Met de deur open knippert de startknop continu. (geen bepaalde volgorde van knipperen, gewoon de hele tijd in hetzelfde ritme)
      Hoe los ik dit op? Geantwoord op 28-8-2015 om 08:48

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info