• Hallo, wie o wie kan duidelijkheid verschaffen in een probleem/storing met mijn vaatwasser van Whirlpool ADG 4562. Ik heb reeds diverse fora geraadpleegd. Ik heb ook een passief test programma gedraaid. Die werkte wel tot het moment dat ie stopte....deur opengetrokken en zie dat het LEDJE knippert bij 50 C Bio /programma...dat is het enige ledje wat knippert. Ik kan echter geen normaal programma meer draaien, want iedere keer als ik dat probeer begint de START knop snel te knipperen en te piepen. Graag een oplossing voor diegene die dit weet.
    Bedankt...een radeloze afwasser !

    Gesteld op 1-12-2012 om 17:43 in forum Whirlpool adg 4562 Misbruik melden
    • Als ie blijft knipperen moet je hem resetten.
      Het betekent natuurlijk wel dat er iets aan de hand is.
      Ik heb ook deze melding gehad.
      In mijn geval had het te maken dat bij het afpompen bleef pompen, na een tijdje pompen zonder te detecteren dat de bak reeds leeg was sprong hij op de foutmelding (het piepen).
      Oplossing in mijn geval was het membraam dat vol zat met vet aanslag waardoor ie bleef hangen. Whirlpool monteur laten komen en met inbouw 108 euro verder doet ie het weer.
      Blijft een goede machine, ook na 11 jaar !!
      Vetophopingen kunnen altijd. Geantwoord op 1-12-2012 om 21:27

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info