• Onze wasdroger maakte rare geluiden en begon beetje branderig te stinken bij het aanzetten. Toen mijn dochter het onderste filter weer eens eruit haalde, zij had deze onlangs nog helemaal schoongemaakt eerst met de stofzuiger daarna een doek, kwam er bakken met water uit. Omdat mijn wasdroger boven op mijn wasmachine staat is dat ook niet zo best voor mijn wasmachine, maar lees al dat dit euvel wel vaker voorkomt met die onderste filter. Wat kunnen wij hier aan doen? de droger is net 5 jaar jong.

  Gesteld op 19-1-2014 om 18:41 in forum Whirlpool Indiana C Misbruik melden
  • Bij ons is het euvel opgelost, de bak eruit gehaald en eronder zit een gaatje, dat was verstopt!! Geen probleem meer .... Misschien heeft iemand hier iets aan?! Succes ... Geantwoord op 1-2-2014 om 10:11

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Geweldig dank voor de tip. Hij deed niets meer maar na : de stekker er uit driemaal op start en daarna een sla naar links naar koude fase en ja hoor de lichtjes knipperden niet meer !!!:-)))) Geantwoord op 24-9-2014 om 18:11

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info