• Bij mij branden de lampjes (rood) warmtewisselaar, pluizenfilter, alles schoongemaakt, maar doen niks help!!!

  Gesteld op 6-2-2014 om 19:23 in forum Whirlpool Indiana C Misbruik melden
  • Bij mij knipperde de rode lampjes van warmtewisselaar, watercontainer en pluizenfilter. De trommel kon ik niet meer verdraaien.
   Oplossing: Stekker eruit, achterplaat eraf geschroefd, aandrijfmotor een klein zetje gegeven door de ventilator te draaien (gaat licht). Daarna draaide de trommel weer maar brandde de lampjes nog. Deze moet worden gereset. Dit doe je door de knop naar beneden te draaien (6:00 uur), vervolgens 3x op start(pause), dan knop nog één slag naar rechts (koudefase) en dan nog 3x op Start (pauze) knop en Ta da de lichtjes stopten met knipperen en hij werkte weer. Geantwoord op 9-2-2014 om 10:08

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
  • dankjewel ik had ook hetzelfde probleem alleen bij mij draaide de trommel wel gewoon rond maar na het schoonmaken van alle filters en bakken bleven ook hier alle drie de lampjes knipperen en als je op de handleiding kijkt staat er dat je hem in de (6:00) stand moet zetten en de startknop 3 sec vasthouden ,dit werkt niet maar de hierboven genoemde reset doet het wel thanks Geantwoord op 18-5-2015 om 17:43

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info