• Mijn whirlpool green 40 warmtepomp droger wordt niet warm. Hij geeft geen foutcodes, en er branden ook geen rode lampjes, dus dat is in orde. Hij draait wel en pomp ook , na een test gedaan te hebben, het water af, dat is dus ook in orde. Alleen hij warmt niet op. Wat kan heteroniem zijn?????

  Gesteld op 20-2-2016 om 16:45 in forum Whirlpool Green 40 Misbruik melden
  • Mevrouw,

   Er zijn heeeel veel ontevredenen. Meedoen aan een actie bij Whirpool om ons geld (dat wel ok is!) terug te vragen?
   meniek1952@telenet.be Geantwoord op 16-5-2016 om 11:14

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Mevrouw,
   Er zijn véééél ontevredenen. Interesse om ons te verenigen en Whirlpool te bestoken met eis om terugbetaling? Dit toestel is gewoon een slecht ontwerp! meniek1952@telenet.be Geantwoord op 16-5-2016 om 11:14

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info