• ik heb hier net de handleiding door gekeken , en als deze dingen doe ik goed , de was droogt slecht , en de lampjes van de waterbak en pluisfilter blijft werken , zelfs als de water bak leeg is , ik heb vandaag monteur laten komen , en die zeurt alleen maar dat ik de grijse filter een hele dag in het water moet leggen ??? en de filter schoon moet maken , maar die is schoon,, en al schoon gespoeld. dus ik vind dat wirlpool er maar gemakkelijk zich van afmaakt , ik heb ook geen extra filters bij mijn droog trommel , en daar word niets over gezegd, dus ik zit nu nog met een probleem , en heb enorme spijt van me droogtrommel, want ik zit met een baby en me was droogt ooit 4 uur , oo ,, en zegt ie dat de trommel helemaal vol moet voor de 6st sence,,,, vreemd want er word gezegd dat ie voelt van 1 kg tot 8 kg ,,, dus u snapt da ik nu denk help!!!

  groetjes melanie usherwood

  Gesteld op 20-8-2015 om 17:02 in forum Whirlpool Green 40 Misbruik melden
  • Mevrouw,
   Er zijn véééél ontevredenen. Interesse om ons te verenigen en Whirlpool te bestoken met eis om terugbetaling? Dit toestel is gewoon een slecht ontwerp! Geantwoord op 16-5-2016 om 11:10

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info