• Het lukt mij maar niet om mijn katoenwas op 40 graden en met.keuze van de snel was op 2.00 uur te krijgen. Als ik optie snel was neen draait hij 1.19 uur, altijd vieze was, wil niet élke keer de Eco keuze van 3.50 uur doen. Wie kan mij helpen?

  Gesteld op 26-8-2020 om 14:40 in forum Whirlpool FSCR70410 Misbruik melden
  • De machine past de wastijd aan aan het gewicht van het wasgoed en de temperatuur van het ingestroomde water wat zomers warmer is als 's winters. Zou snelwas gewoon weglaten, want hij wast evengoed korter. Geantwoord op 26-8-2020 om 17:48

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • allereerst bedankt voor de info, maar als ik geen keuze maak tussen de opties die hij aanbied pakt hij dan niet gewoon de keuze van de laatst gedraaide was. Ik bedoel ik kies het wasprogramma en bevestig dat, dan de temperatuur en bevestig dat, zo ook met centrifugesnelheid, maar dan vraagt hij ook nog die andere gespecificeerde opties waaronder snelwas, en doe ik daar niets mee pakt hij toch gewoon weer de snelwas, Prima machine, maar ik kom hier maar niet uit..wat doe ik verkeerd of zie ik niet. Geantwoord op 28-8-2020 om 09:17

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Kan mij iemand ook helpen en vertellen hoe ik mij programma katoen weer terug kan krijgen heb nu 2x het programma wol er in staan?
   Wie weet het? Geantwoord op 28-8-2020 om 12:17

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Heb uw suggestie om 2 x op oke te drukken gedaan, maar de programmaduur blijft op 1.19 staan.
   Alles geprobeerd maar ik krijg die 1uur en 19 minuten er maar niet uit, misschien niet van invloed maar die tijdsduur is dus hetzelfde als van de synthetische was. Radeloos...twijfel nu ook sterk of ik dan toch niet beter voor een ander merk wasmachine had kunnen kiezen, zit nu steeds met een vuile witte was.
   Iemand bekend met dit probleem..sta open voor alle suggesties. Geantwoord op 5-9-2020 om 08:45

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Wat ik mij nu afvraag is hoe het mogelijk is, dat ik een simpele niet al te domme vrouw van 67 jaar, met goed en eerlijk geld een product heb gekocht dat duidelijk niet doet wat het zou moeten doen, en dat is gewoon simpel wassen.
   Ik sta open voor alle nieuwe technieken en programma's, maar dit gaat mijn pet te boven. Ik heb heel lang geld opzij gelegd om een goed aangeprezen product te kopen, maar voel mij nu toch een beetje genomen. Geantwoord op 5-9-2020 om 10:29

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Ik was meestal op katoen..ook op 40 graden de machine weegt zelf de was en past de tijd daarop aan
   Mijn was word altijd schoon!!
   Ik was zelfs witte voetbalbroekjes op katoen..( 2e optie van boven in de display)
   Maar dan wel op 60 graden ook deze komen er schoon uit
   Ik stel alleen katoenwas in en de toerental verder niets!
   Heb hem nu meer als 1 jaar en doet wat hij moet doen
   Misschien de vuile was eens op 50 graden wassen?
   Gr Greetje Geantwoord op 5-9-2020 om 10:42

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Bedankt Greet voor jouw respons. Heb het dus ook gelijk geprobeerd, in eerste instantie geeft hij dus prima 1.59.uur aan maar dan start ik de machine en springt hij dus gewoon weer op 1.19.uur. mijn wasmachine leeft en heeft dus duidelijk een eigen wil, zou er om kunnen lachen maar het huilen staat mij nader, gefrustreerd! Geantwoord op 6-9-2020 om 10:44

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Bij mij begint die op 3.20 ( STAAT op de display)..Dan begint hij te wassen..en na een klein poosje past hij de tijd aan de hoeveelheid was er in zit
   Geantwoord op 6-9-2020 om 15:35

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Bij mij begint die op 3.20 ( STAAT op de display)..Dan begint hij te wassen..en na een klein poosje past hij de tijd aan de hoeveelheid was er in zit!
   Zelfs b i j natte was erin doen ( witte voetbalbroekjes zet ik eerst een nacht in emnets om te weken) word de tijd aangepast maar ze worden wel schoon.
   2e keuze van boven is bij mij standaard 3.20 minuten
   Maar omdat hij de was weegt word dit minder..in de loop van het wassen

   Geantwoord op 6-9-2020 om 15:38

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info