• Dit is niet een vraag maar een antwoord op het probleem vd Whirpool condensdroger.
  De kleine achterlaat er af schroeven alle stof en smurry verwijderen.
  Alles er weer op monteren en de draaiknop op half zes zetten. Drie keer de startknop indrukken. Dan de draaiknop op vijf over halfzes en weer drie keer de startknop indrukken. Ff wachte tot het schermpje weer een programmatijd aanheeft en klaar voor gebruik.

  Gesteld op 25-5-2017 om 14:20 in forum Whirlpool AWZ 9777 Misbruik melden
  • Mijn whirlpool awz9777 doet niks alles schoon gemaakt alle programma’s branden gewoon lampjes lijkt wel een beveiliging , deur ook goed gesloten iemand ????? Geantwoord op 9-11-2018 om 12:38

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info