• Gisteren 5-11-2017 hadden wij ook het probleem dat de leds van de watercontainer en het pluizenfilter rood knipperden.
  Vervolgens deed de wasdroger helemaal niets meer.
  Wij hebben vervolgens eerst het pluizenfilter schoongemaakt en daarna de warmtewisselaar. Ook merkte we dat als je de warmtewisselaar eruit gehaald had , je kon voelen op die plek dat er nog water in de wasdroger stond..HAAL ALTIJD DE V230 ER EERST AF. . We hebben de wasdroger gekanteld en al het water eruit laten lopen. Hierna met stofzuiger en fohn alles nogmaals gereinigd en droog geblazen.
  Hierna wasdroger weer op wasautomaat en deze een reset gegeven.
  programmaknop puntje boven, je gaat nu resetten,
  zwart puntje programma knop nu verticaal naar beneden draaien, druk drie keer op start (niet start selectie maar start) dan 1 slag draaien naar links (ontluchten/luchten) en weer drie keer drukken op start. en toen deed mijn droger het weer.
  Onze wasdroger draait weer..
  Ik hoop dat iemand hier iets aan heeft, wij wel (;-)))

  Gesteld op 6-11-2017 om 10:45 in forum Whirlpool AWZ 9777 Misbruik melden
  • wat is de v 230 ? ik heb ook de droger elke x vol met water staat . moet hem elk kwartier kantelen om het water er uit te laten lopen Geantwoord op 29-11-2017 om 06:25

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • De v230 is je stroom..eerst dus de stekker eruit voor je verder gaat.Wellicht in jouw geval lekt of de waterbak of het aanvoerslangetje naar je waterbak toe..controleer dat ook even..suc6 Geantwoord op 29-11-2017 om 08:38

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info