• lampjes waterreservoir en pluizenfilter blijven knipperen

  Gesteld op 5-11-2018 om 19:10 in forum Whirlpool AWZ 7777 Misbruik melden
  • Weet je inmiddels het antwoord.
   Mijn droger doet nl hetzelfde😩
   Is ruim een uur uit geweest. Pluizenfilter etc allemaal nagekeken en schoongemaakt.
   Alvast bedankt Loes Geantwoord op 29-3-2019 om 13:37

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Helaas geen antwoord gekregen hierop. We hebben maar een andere gekocht . Ditmaal een AEG warmtepompdroger. De whirlpool staat er nog wel . Deze gaan we maar na laten kijken en indien mogelijk(en nuet te duur) laten repareren voor onze dochter.. Geantwoord op 29-3-2019 om 14:20

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Hoi mijn man heeft de handleiding goed bekeken en hem geresetted. Moest hem wel 3 x resetten maar inmiddels doet hij het weer.
   Iets van de knop op 60 min zetten dan op start duwen. Dan weer op ontluchten zetten etc. Succes Geantwoord op 30-3-2019 om 10:35

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info