• het lampje van pluizenfilter en watercontaner blijven branden na controle in de machine bleek de snaar gebroken deze vervangen maar lampjes blijven branden wat kan ik hier aan doen en waar moet ik verder na kijken?

  Gesteld op 15-4-2019 om 16:36 in forum Whirlpool AWZ 7777 Misbruik melden
  • Bij mij bleven lampjes pluizenfilter en watercontainer ook branden.
   Eerst heb ik deksel en zijkanten verwijderd en alles gestofzuigd (en met luchtcompressor schoongeblazen)...ook kapjes verwijderd van beide luchtfans.
   Dit alles zonder gewenste resultaat.
   Vervolgens aan de achterzijde de kappen verwijderd en heater schoongemaakt...hier zat ook enorm veel stof in. Daarna aan de achterzijde de slangen losgemaakt en doorgeblazen en toen pompje eruit gehaald (dekseltje waar de slangetjes in gaan) en schoongemaakt. Ook hier zat vuil wat het vlottertje belemmerd zou kunnen hebben. Alles weer in elkaar gezet en gereset door knop in onderste stand, 3x start, knop op luchten en 3x start.
   Hierna werkte de machine weer. Geantwoord op 16-4-2019 om 22:07

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
  • bedankt voor u reactie heb in een eerder bericht de reset wijzen en hij doet het in middels weer nog maals veel dank.
   Geantwoord op 17-4-2019 om 20:25

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info