• Ik heb een combi-magnetron Whirlpool AMW 520/1X
  De selectknop is defect. Wat ik lees op dit forum dat dit met het veertje te maken heeft achter de knop. Mijn vraag: hoe demonteer ik het front. en weet iemand het juiste bestelnummer en moet de knop en de veer vervangen worden?

  Gesteld op 2-4-2014 om 11:52 in forum Whirlpool AMW520IX Misbruik melden
  • Ik heb het zelfde probleem, ik weet nog niet waar ik de knop+behuizing kan bestellen.

   Het frontpaneel is makkelijk te verwijderen.

   Je schroeft de magnetron los uit je keukenblok, trekt hem iets naar voren daarna schroef je vier torx schroefjes aan de zijkant los. Nu kan je het frontpaneel loshalen. Geantwoord op 2-4-2014 om 17:38

   Waardeer dit antwoord (33) Misbruik melden
  • Je kunt het frontpaneel gemakkelijk losschroeven maar de diverse kabeltjes lopen naar binnen en zitten tamelijk strak. Je hebt niet meer dan een paar centimeter speling. Denk de bovenplaat ook los ? Geantwoord op 7-11-2019 om 10:22

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info