• Gedachte heer, mevrouw,

  Sinds een maand hebben we de horizon Box van Ziggo. Daarvoor hadden we een Cisco recorder. Het probleem wat ik graag opgelost wil hebben is de mogelijkheid om het geluid via mijn versterker en boxen weer te geven. De volumeknop op de afstandsbediening is niet gekoppeld met de versterker. Ik moet dat handmatig regelen. Is hier een oplossing voor? Ik zie alleen nog een scartaansluiting die niet gebruikt wordt. De HDMI aansluiting is al gekoppeld aan de TV. Ik wil als ik de versterker aanzet met m.b.v. De Horizon afstandsbediening het geluid via mijn versterker kunnnenregelen.

  Gesteld op 14-6-2015 om 14:46 in forum UPC Mediabox Misbruik melden
  • hai

   tulpkabel verbinden van mediabox gaat 1 tulp kabel in in ongeveer het midden van de nediabox
   en dan rood en gele tulp kabel in je versterker dan is het opgelost

   gr Geantwoord op 5-7-2015 om 14:53

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info