• de schakelaar van mijn tcsb 512-1 is kapot. Waar kan ik een nieuwe, tegen een redelijke prijs Kopen?
  mvrgr Guust

  Gesteld op 20-5-2013 om 13:49 in forum Topcraft TCSB 512-1 Misbruik melden
  • Heb u alleen hakkelaar gevonden ik zit sinds vandaag met het zelfde probleem als u alleen wat weet hoor ik het graag van u m.v.g john johnboy99@live.nl Geantwoord op 27-8-2013 om 19:15

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo Guust, mijn TSCB512/1 schakelaar was ook kapot en ik heb een nieuwe besteld in China en inmiddels ontvangen, maar ik weet niet meer hoe ik hem aan moet sluiten. Kun jij mij hierbij helpen? Geantwoord op 23-11-2016 om 13:42

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info