• Hallo, ik kocht een draadloze antwoordapparaat met twee handsets Teleline TEL-170 bij Aldi. Ik kan het tweede toestel niet koppelen. Kun je me alsjeblieft vertellen hoe het moet? Dank u bij voorbaat.

  Gesteld op 18-1-2019 om 12:53 in forum Teleline TEL 170 Misbruik melden
  • Ik was ook zo dom dit toestel te kopen.
   Waardeloos product en niet eenvoudig te programmeren
   Handset koppeling lukt ook niet.
   Handleiding onhandig en niet duidelijk.
   Weg ermee oude toestel weer terug. Geantwoord op 22-12-2019 om 15:54

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info