• Ik kocht uw toestyel bij Aldi en kan na 3 dagen het geheel niet in orde krijgen en het antwoordapparaat ook niet programeren; ik mis een bepaald teken op het kllavier om daarmee te kunnen starten. graag hulp of duidelijkere beschrijving ( ik volgde uw gegevens in het nederlands ( 82 jaar en niet zo bedreven in digtale techniek die me opgedrongen wordt op vele gebieden.
  toch vriendelijke groerten; Walter Berckmoes

  Gesteld op 11-12-2019 om 17:46 in forum Teleline TEL 170 Misbruik melden
  • Ik heb ook zo,n onding gekocht. Na veel zoek en speuren en proberen werkt het ook met de handset 2e toestel.
   Het punt is dat het knopje m in te schakelen onderaan het basis station zit.
   Druk dat in dan hoor je na 8 seconden inderdaad een signaal
   Dan zoek je registration en geef de pincode 0000 in. De pincode indien fout geeft hij niet aan. Dus altijd terug zetten op 0000 .Dan doet de handset het..bij mij doet deze het nu op beide toestellen. Maar wat een slechte informatie via de handleiding, eigenlijk moeten we alles retour doen dit lever je niet zo af. Geantwoord op 24-12-2019 om 14:25

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info