• Op mijn tablet samsung tab2 GT-P5110 heb ik tot dusver steeds ww.kpnvandaag.nl als startpagina ingesteld, maar sinds vandaag 6-12-2014 staat er steeds er is een fout opgetreden en de pagina kon niet woorden weergegeven. Andere webpagina's krijg ik wel in beeld.
  Op mijn PC krijg ik wel de pagina.
  Wat kan hiervan de oorzaak zjjn?

  Ria P

  Gesteld op 6-12-2014 om 12:41 in forum Computer Tablet pc Misbruik melden
  • dit ligt wederom aan een fout in de website van KPN........
   zoveelste keer. In Firefox of Chrome loopt ie wel
   soms duurt het weken voor ze het oplossen..... Geantwoord op 11-12-2014 om 17:18

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info