• Na een mis-start met mijn Fiddle 2 euro 4 blijft het motormagement knipperen. Na 3 dagen de scooter niet gebruikt te hebben starte hij weer normaal en rijd hij weer prima. Hoe krijg je nu deze melding er weer uit?

  Gesteld op 21-6-2020 om 00:00 in forum Sym Fiddle 2 Misbruik melden
  • Haal de accupolen eens los. Vier schroeven los van dat deksel bij je voeten eerst - pool los dan + pool los is met kruiskopje... Ff wachten + pool eerst aansluiten Daarna de min, Let op extra dingen daar als je die hebt ;)))

   En check je oliepeil..... Geantwoord op 21-6-2020 om 06:46

   Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
  • Is het al gelukt? Het motormanagement lampje zal ook gaan branden als je hem op z’n bokstandaard zet en dan gasgeeft. (Wiel loopt vrij) Dit is gewoon een waarschuwing omdat het niet goed is voor de scooter.
   Mocht je dan weer gaan rijden moet deze uit gaan... Geantwoord op 12-7-2020 om 22:11

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info